Hudební stanice Power TV opouští pozemní vysílání, útok na pozici Óčka nevyšel

30. červen 2019

Tematická televize je k dispozici také na satelitu a v IPTV sítích. Moderovaných vstupů, které provozovatel sliboval na podzim loňského roku, se diváci doposud nedočkali. Stanice také nevysílá reklamu.

Hudební stanice Power TV ukončuje k 30. červnu distribuční dohodu s Českými Radiokomunikacemi. Od 1. července už program nebude k dispozici v žádném z terestrických multiplexů a bude se spoléhat pouze na distribuci prostřednictvím dalších kanálů – satelitu, případně IPTV. Naše redakce se informaci dozvěděla v sobotu z dobře informovaného zdroje s tím, že stanice bude odpojena ze zmíněného multiplexu stejně jako Regionálnítelevize.cz.

Power TV je lokalizovaným projektem původně stejnojmenné polské hudební televize, kterou uvedla na trh společnost Michal Winicki Entertainment (MWE). Provozovatel plánoval ve vysílání moderované vstupy, ty měly být původně nasazené do konce loňského roku. Doposud se tak ale nestalo a jde prakticky pouze o videoklipový jukebox, který nevysílá ani reklamu. Snaha o souboj s hudební televizí Óčko nepřinesla své ovoce. MWE na českém trhu provozuje také stanice Adventure TV a Top Kids.

autor: lukpo
Spustit audio

Související