Hudební stanice Retro Music Television s novým vizuálem

1. duben 2022

Společnost Hudební televize nasadila od pátku 1. dubna nový vizuál svého tematického kanálu Retro Music Television. Jedná se de facto o refresh původní grafiky, která nyní působí modernějším dojmem. Krok má zpříjemnit sledování tohoto hudebního programu a umožnit mu lépe konkurovat svému hlavnímu sokovi, stanici Óčko Star.

Nový vizuál hudební stanice Retro Music Television

„Celá grafika je naprogramovaná tak, že se budou moci přidávat další informace pro diváky. Během dalších měsíců budou tedy přidávány do vysílání nové druhy sdělení. Postupně převádíme klipy do vysokého rozlišení HD a tím zlepšujeme kvalitu vysílání. Další vylepšení budou patrné ještě v tomto roce,“ uvedl pro portál Digitální rádio ředitel stanice Tomáš Fuxa. Stanice nabízí divákům nadále všechny známé grafické prvky, ale v modernějším kabátě.

Nový vizuál hudební stanice Retro Music Television

Stanice Retro Music Television je v nabídkách operátorů dobře etablovaná. U jejího zrodu stáli před více než deseti lety tehdejší zakladatelé hudební televize Óčko, v době, kdy ještě kanál nepatřil skupině Mafra. Retro patří k nejoblíbenějším stanicím své kategorie na trhu. K dispozici je kromě placených služeb i v DVB-T2 multiplexu Českých Radiokomunikací. Vzhledem k nabízenému obsahu je prozatím stanice vysílána stále ve standardní kvalitě.

autor: lukpo
Spustit audio

Související