Hudební televize Óčko Black spustila s pražským Rádiem Spin komentovanou hitparádu

15. červenec 2019

Pořad Black Spin Hits je hitparáda patnácti nejhranějších zahraničních hitů Rádia Spin a televize Óčko Black. V každém týdnu představí patnáct nejúspěšnějších písniček a vždy bude reflektovat zájem diváků, posluchačů i trendů na sociálních sítích.

Hudební televize Óčko Black zařadila do svého vysílání první komentovanou hitparádu Black Spin Hits. Jedná se o spolupráci mediální skupiny Mafra s pražskou rozhlasovou stanicí Rádio Spin. Doposud se ve vysílání Óčka Black objevovaly pouze pořady s hudebními videoklipy zaměřené na aktuální hity i osvědčenou klasiku z žánrů jako jsou hip-hop, R’n’B, soul a další spojené s black music. Diváci mohou nový pořad vidět každou středu od 19:00, v pátek od 18:00 a v sobotu od 11:00. Na Rádiu Spin běží každou středu v 16:00. Óčko Black je dostupné pouze v placených službách.

„Pořad Black Spin Hits je hitparáda patnácti nejhranějších zahraničních tracků éteru Rádia Spin a televize Óčko Black. V každém týdnu představíme patnáct nejhranějších písniček, vždy budeme reflektovat zájem diváků, posluchačů i trendů na sociálních sítích. V každém vydání Black Spin Hits přineseme i minimálně dvě novinky aktuálního týdne. Součástí pořadu bude také informační servis o interpretech, producentech a tvůrcích videoklipů. Vše na jednom místě, stejný pořad v rádiu i televizi,“ představil novinku programový ředitel Spinu Roman Blinka, který pořadu propůjčil i svůj hlas.

autor: lukpo
Spustit audio

Související