Hudební televize Óčko provedly drobné změny v hybridním vysílání HbbTV

19. listopad 2019

V HbbTV menu televizí Óčko se objevila mj. dlaždice Shaker. Jedná se konkrétně o díl, který vysílala stanice Óčko Star ve středu 13. ledna a v němž byla hostem zpěvačka Helena Zeťová.

Diváci hudebních televizí Óčko mohli v uplynulých dnech zaznamenat drobné změny v hybridním vysílání, které je spíše známé pod lidovým označením červené tlačítko nebo červený bod. Z programů Óčko a Óčko Star byla odstraněna dlaždice pro pořad V jináči. Jednalo se o jeho první řadu, kterou provázela Ivana „Fancy“ Kulhánková. Druhou sérii, v níž Kulhánkovou vystřídala moderátorka Tereza Tobiášová, skupina Mafra na HbbTV nenabízí.

V HbbTV menu televizí Óčko se naopak objevila dlaždice Shaker. Jedná se konkrétně o díl, který vysílala stanice Óčko Star ve středu 13. ledna a v němž byla hostem zpěvačka Helena Zeťová. Hybridní menu obou kanálů je nyní barevně odlišeno. Zatímco Óčko má červenou linku, Óčko Star používá žlutou. Kategorie Video je v případech obou programů stejná, dá se předpokládat, že v budoucnu se však bude lišit. K dispozici je také sttream Óčka Expres.

autor: lukpo
Spustit audio

Související