Internetová nabídka Digi TV se rozšířila o další tři programy ve vysokém rozlišení

26. duben 2019

Stanice Discovery HD a Travel Channel HD jsou součástí základního programového balíčku, History HD pak patří pod nabídku Maxi a doplňkový tarif Extra.

Provozovatel satelitní platformy Digi TV přidal do své internetové nabídky další tři programy ve vysokém rozlišení. Jedná se konkrétně o stanice Discovery HD, Travel Channel HD a History HD. Televize přes internet od společnosti Digi Czech Republic tak nově nabízí 64 televizních kanálů ve vysokém rozlišení, tedy více než polovinu celkového počtu. Diváci satelitní verze již uvedené televizní stanice v HD rozlišení přijímali, takže se jich aktuální změna nedotkla. Discovery HD a Travel Channel HD jsou součástí základního programového balíčku, History HD pak patří pod nabídku Maxi a doplňkový tarif Extra.

„Pokračujeme v naší strategii postupného rozšiřování počtu televizních kanálů, které našim zákazníkům nabízíme v HD kvalitě. Na začátku roku jsme vyhlásili cíl, že bychom rádi do konce roku dosáhli počtu 70 kanálů v HD. Aktuálním rozšířením nabídky jsme se k tomuto cíli opět přiblížili,“ uvedla Iveta Šlapalová, ředitelka zákaznických služeb Digi TV, a doplnila: „Počet kanálů v HD je jen jedním z kroků zvyšování kvality našich služeb. Kromě toho jsme již letos spustili například aplikaci pro televizory Samsung a nový Live TV portál pro sledování Digi TV v internetovém prohlížeči. Další novinky budou následovat.“

autor: lukpo
Spustit audio

Související