Internetová televize operátora Nej.cz se rozšířila o Leo TV Gold HD

6. prosinec 2022

V nabídce online platformy společnosti Nej.cz je k dispozici po Leo TV i Leo TV Gold, oba programy ve vysokém rozlišení obrazu. Stanice určené výhradně dospělému publiku provozuje společnost PK62, vydavatel erotických tiskovin známá zejména právě díky magazínu Leo. Nová stanice je k dispozici na poslední programové předvolbě.

V současné době je v nabídce internetové televize Nej.cz k dispozici rovných deset programů určených výhradně divákům starším 18 let. Kromě Leo TV a Leo TV Gold se jedná dále konkrétně o Brazzers TV Europe, Playboy TV Europe, Private TV, Reality Kings TV EroX, EroXXX, Dorcel TV a Extasy TV. Stanici Private TV nabízí operátor nadále pouze ve standardní verzi přesto, že již několik let existuje její Full HD mutace.

Na programové pozici Leo TV Gold mají zákazníci Nej.cz kromě vysílání tohoto lineárního kanálu k dispozici také standardní funkce pro internetovou televizi – možnost posunu v čase pro aktuální pořad a přehrávání jednotlivých bloků z archivu. Ty jsou děleny do čtyřhodinových úseků – první začíná v 6 hodin ráno, poslední pak ve 22 hodin. O půlnoci se diváci mohou těšit na Late Night Show, kterou následuje nejlepší výběr z vysílání.

autor: lukpo
Spustit audio

Související