Internetová televize SledováníTV: konec německých stanic, start MTV Hits

1. březen 2021

Provozovatel internetové televize SledováníTV vyřadil z nabídky německé programy, mimo jiné i HD verzi veřejnoprávního programu ZDF. V nabídce se naopak nově objevil hudební kanál MTV Hits. Tematické programy MTV 80s a MTV 90s zatím přítomné nejsou.

V nabídce internetové televize SledováníTV došlo k několika programovým změnám. Diváci už nemohou sledovat německé stanice, které byly dostupné v partnerských sítích. Náhradou je naopak hudební televize MTV Hits. Tato stanice je k dispozici v balíčcích pro partnery i klienty, kteří mají službu zakoupenou napřímo. Jedná se konkrétně o tarify Basic, Max, Maxi, Premium, Rodinný, Maximální a Mých 7.

Hudební stanice MTV Hits nabízí aktuální hity a písničky z hitparád posledních několika let. Videoklipy nejsou přerušované reklamou, což je jedna z mála výhod tohoto programu. Stejně jako ostatní kanály z rodiny MTV (s výjimkou MTV Live HD) i tento je k dispozici pouze ve standardním rozlišení. V nabídce je přítomný také program VH1 orientovaný zejména na hity z první dekády nového milénia, MTV 80s a MTV 90s zatím služba nenabízí.

autor: lukpo
Spustit audio

Související