On-line služba SledováníTV sáhla při dalším rozšíření regionálních televizí do Krušných hor

22. leden 2021

Součástí programové nabídky on-line služby SledováníTV jsou v sítích jejích partnerů nově programy Krušná TV a Panorama TV. Druhá ze stanic nabízí pohledy kamer z krušnohorských středisek a okolních měst. Funkce zpětného zhlédnutí není k dispozici, vysílání lokálního zpravodaje se opakuje každou půl hodinu.

Součástí programové nabídky on-line služby SledováníTV se stala západočeská stanice Krušná TV, která sídlí v Ostrově nad Ohří. K dispozici je i její varianta s pohledy kamer z horských středisek a jednotlivých tamních měst Panorama TV. Oba programy jsou k dispozici pouze klientům služby, kteří využívají platformu SledováníTV na partnerských sítích. Krušná TV a Panorama TV doplňují v nabídce například výrazně známější regionální programy, jako jsou mimo jiné Polar TV, ZAK TV, i-Vysočina.cz nebo mnohé další.

Ostrovský zpravodaj ve vysílání stanice Krušná TV

Krušná TV (dříve TV Ostrov) vysílá na základě kabelové licence, kterou ji regulátor udělil v roce 2015 na období 12 let. Platná je tedy do 2. března 2027. Provozovatelem stanice je společnost Kabel Ostrov, dalšími partnery programu jsou firmy Wolfnet.cz, Bohemia Net a Line.cz. Vysílání lokální stanice Krušná TV je možné sledovat také na jejím webu. Program kanálu je určený divákům v dotčeném regionu a kromě pohledů z on-line kamer nabízí také pravidelný Ostrovský magazín, a to denně od 6:00 do 22:00, každou půlhodinu.

autor: lukpo
Spustit audio

Související