Stanice CS Horror v nabídce služby SledováníTV na samostatné programové pozici

11. únor 2021

Tematický kanál CS Horror vysílá díky svému zaměření výhradně v nočních hodinách. Samostatná programová pozice znamená pro diváka zdůraznění, že takový program existuje a využít u něho může například i zpětné zhlédnutí.

On-line služba SledováníTV zařadila tematická kanál CS Horror na samostatnou programovou pozici. Klienti operátora ho najdou pod číslem 154. Stanice je k dispozici ve standardním rozlišení obrazu (SD), zákazníci mohou využít i službu zpětného zhlédnutí, tedy televizní archiv. CS Horror vysílá pouze v nočních hodinách a je proto určen výhradně dospělému publiku. Jak z názvu stanice vyplývá, věnuje se zejména hororům, mezi kterými je možné jmenovat například Saw: Hra o přežití, Nájemné zabijáky, Chatu v horách a další.

Umístění na samotnou programovou pozici se může zdát jako detail, mnozí diváci ale až díky tomuto kroku v podstatě zjistí, že stanice CS Horror existuje, a to právě kvůli jejímu výhradně nočnímu vysílání. Provozovatelem programu je slovenská skupina JOJ Media House, která vedle něj vlastní také stanice CS Film, CS Mystery, JOJ Family a JOJ Cinema, případně ještě časově posunutou verzi JOJ Cinema +1. Naopak na společnou programovou pozici nedávno posunula CS Film a CS Horror ve své nabídce internetová T-Mobile TV.

autor: lukpo
Spustit audio

Související