Internetová televize Telly s aplikací pro letošní modely televizorů Samsung, chybu, kterou obsahuje, odstraní

9. říjen 2020

Výhodou aplikace je skutečnost, že uživatel může danou službu využívat přímo ve svém televizoru a nepotřebuje externí zařízení, jako je například set-top box nebo Apple TV. Firma zároveň potvrdila vývoj aplikace pro zobrazovače značky LG.

Společnost Telly (dříve Digi Czech Republic) uvedla tento týden novou aplikaci pro letošní modely televizorů Samsung připojené k internetu. Nová aplikace má jednotný grafický design a stejné funkce i ovládání jako ostatní aplikace a zařízení této služby. Zákazníci si vystačí s jediným ovladačem a několika málo tlačítky – směrovými šipkami, tlačítky OK, Back, případně barevnými tlačítky.

Aplikaci pro novou řadu televizorů Samsung s rokem výroby 2020 dává operátor k dispozici zákazníkům s jednou chybou, na jejímž odstranění pracuje. Pokud je u programové pozice k dispozici více audiostop, systém u některých modelů vybere náhodně jednu a tu pak nelze změnit. Naprostá většina kanálů tento problém nemá, týká se jen některých filmových a dokumentárních stanic a většiny zákazníků se nejspíše nedotkne.

„Zájem zákazníků o aplikaci Telly pro televizory Samsung vyrobené v letošním roce je velký. Proto jsme se rozhodli dát jim aplikaci k dispozici dřív a s vědomím, že náš dodavatel se specialisty Samsungu ještě řeší zákaznickou volbu zvukové stopy u některých stanic“ uvedla Iveta Šlapalová, ředitelka zákaznických služeb. Službu lze dále využívat například v televizorech se systémem Android, set-top boxech Arris nebo díky Apple TV. Vývojáři operátora aktuálně pracují na dokončení aplikace pro televizory značky LG.

autor: lukpo
Spustit audio

Související