Operátor Telly umožní zákazníkům s předstihem otestovat nový software pro set-top boxy Arris

7. květen 2020

Aktualizovaná verze aplikace nabízí novou grafiku a vylepšené funkce. Zájemci se mohou registrovat na webu služby a prvních tisíc získá zdarma plnou nabídku na jeden měsíc.

Zákazníci internetové televize od společnosti Telly (dříve Digi TV), kteří budou chtít otestovat s předstihem nový firemní software (firmware), jenž je postupně nasazován na všechny platformy, budou mít možnost. Týká se to konkrétně klientů využívajících tuto službu na set-top boxech Arris VIP 1113 a Arris VIP 4205. Aktualizovaná verze aplikace nabízí novou grafiku a vylepšené funkce. Zájemci se mohou registrovat na adrese https://telly.cz/arris, prvních tisíc získá zdarma plnou nabídku na jeden měsíc.

„Zapojit zákazníky do testování našich aplikací a dát na jejich doporučení, patří k férovému přístupu Telly ke svým zákazníkům,“ uvedla Iveta Šlapalová, ředitelka zákaznických služeb, a doplnila: „Telly je inovativní tam, kde to zákazníkům přináší užitek a proto do našich změn chceme zákazníky zapojovat co nejvíce, jejich názor a zkušenost jsou pro nás moc důležité.“ Své podněty k novému softwaru mohou psát klienti na adresu arris@telly.cz, která bude aktivní po celou dobu testování.

autor: lukpo
Spustit audio

Související