Jihočeský operátor Starnet vstoupil do chytrých televizorů, Mazaná TV s vlastní aplikací pro značku LG

26. červen 2020

Kromě tohoto operátora je služba Mazaná TV k dispozici u firem orientující se zejména na internetové připojení. Jde mimo jiné o inet4, Necoss, Smelon nebo Jemnice Online. K využívání aplikace potřebuje zájemce přihlašovací údaje.

Jihočeský operátor Starnet je další společností, která se svou programovou nabídkou vstoupila do prostředí televizorů připojených k internetu. Aplikace služby Mazaná TV se objevila v zobrazovačích jihokorejské společnosti LG. Její přítomnost si ověřila redakce portálu Digitální rádio na modelu OLED televizoru z roku 2019. Mazanou TV mohli doposud klienti využívat podle jejího webu na mobilních zařízeních se systémy Android a iOS, on-line v prohlížeči a prostřednictvím set-top boxu operátora.

O službě Mazaná TV uslyší většina našich čtenářů pravděpodobně poprvé. On-line platformu je možné využívat na některé ze síti operátorů poskytující zejména připojení k internetu. Kromě Starnetu se jedná dále o inet4, Necoss, Simelon, Vyladěný internet Příbramsko, Backer Computer, D1net, GA Internet, Jemnice Online, Levnýnet.cz a Smart Box. Samotný Starnet nabízí v rámci tarifu Mini 90 stanic, dalších 20 pak v tarifu Rodina Max. Samostatně si lze připlatit kanály společnosti HBO Europe v HD rozlišení.

autor: lukpo
Spustit audio

Související