JOJ Plus se vrátila ke svému původnímu názvu a změnila vizuál včetně loga

6. říjen 2020

V logu stanice se opět objevila spirála, která se hlásí právě ke slovenské televizní skupině JOJ. Program není oficiálně k dispozici v nabídkách tuzemských operátorů, na našem území je ho však možné sledovat prostřednictvím přesahu tamních vysílačů.

Slovenská komerční televize Plus, která patří do portfolia skupiny JOJ Media House, oslavila včera své dvanácté narozeniny. Při této příležitosti nadělil její provozovatel divákům několik novinek. Jde zejména o návrat k původnímu názvu JOJ Plus a změně vizuální identity. Původní spirála symbolizující tuto mediální skupinu je i součástí loga. JOJ Plus byla původně profilována jako stanice pro starší publikum, postupnými změnami ale nakonec byla její cílová skupina upravena na diváky od 35 do 54 let.

Obsah programu se má nadále zatraktivňovat. Provozovatel slibuje více filmových premiér i snímků měsíce. Do vysílání se chystá například Valhalla: Říše bohů, Creed 2, Souboj pohlaví nebo filmů inspirovaných komiksy z dílny studia Marvel. Změny na stanici JOJ Plus odstartovala premiéra oscarového snímků Tvář vody z roku 2017. Diváci si ho mohou v placených službách pustit zpětně. Stanice oficiálně není k dispozici v nabídkách českých operátorů. Na naše území má přesah signál slovenských vysílačů.

autor: lukpo
Spustit audio

Související