Jste v dosahu slovenské pozemní televize? Sledujte zdarma například zahájení sezóny formule 1

1. červenec 2020

Diváci si budou moci vychutnat například začátek sezóny formule 1. Již první červencový víkend se pozornost fanoušků upře k Velké ceně Rakouska. Otázek před startem sezóny je hodně.

Čeští diváci, kteří se nacházejí v dosahu některého ze slovenských vysílačů šířících nabídku pozemní televize ze Slovenska, si mohou v červenci naladit nekódovanou ochutnávku placené stanice Sport 2. Portál Digitální rádio na tuto novinku upozornil jeho pravidelný čtenář Josef Zavřel. Ten dále uvedl, že Sport 2 je k dispozici na pozici Promo, kde vystřídala doposud šířenou hudební televizi Senzi TV. Sport 2 je běžně součástí placené pozemní televize Plustelka, operátor Towercom však nabízí divákům pravidelné ochutnávky zdarma. Ochutnávku programů Sport 1 a Sport 2 připravila také satelitní televize Skylink.

Diváci si budou moci vychutnat například začátek sezóny formule 1. Již první červencový víkend se pozornost fanoušků upře k Velké ceně Rakouska. Otázek před startem sezóny je hodně. Obhájí Lewis Hamilton titul? Rozloučí se Sebastian Vettel s Ferrari vysněným triumfem? To napoví Velká cena Rakouska v neděli 5. července. O nic nepřijdou ani fanoušci turecké nejvyšší fotbalové soutěže Süper Lig, kterou čeká 8. července zápas mezi Trabzonsporem a Antalyasporem. Reálnou šanci na mistrovskou trofej či lukrativní pohárové příčky má ale hned několik dalších klubů, včetně Besiktase či Fenerbahce.

Programové schéma obou stanic mohou najít zájemci na jejich webu.

autor: lukpo
Spustit audio

Související