Kabelový operátor UPC přidal televizní archiv ke dvěma očekávaným programům

3. červenec 2019

Nově byla funkce aktivována u programů Rozhlasu a televize Slovenska, tedy programů Jednotka HD a Dvojka HD. Řada stanic ale možnost přehrávání pořadů z archivu nemá.

Společnost UPC Česká republika, největší kabelový operátor na trhu, přidala v uplynulých dnech funkci zpětného zhlédnutí k programům Rozhlasu a televize Slovenska (RTVS). Jednotka HD a Dvojka HD doposud nedisponovaly možností přehrávání pořadů z archivu. Nově je pochopitelně aktivní také timeshift, tedy pohyb po časové ose. S aktivací funkce čekal provozovatel služby na konec hokejového šampionátu, který se konal na Slovensku.

Funkci televizního archivu už nabízí společnost UPC u celé řady dalších programů. Namátkou jde o Českou televizi, skupinu Nova (relativně nedávno byl aktivován timeshift u stanice Nova Gold HD), FTV Prima nebo společnost Barrandov Televizní Studio. Největší kabelová firma ale nenabízí funkci zpětného přehrávání pořadů u všech televizních stanic. Zákazníci na ni například doposud čekají u programů Viasat. Má ji pouze stanice Viasat Nature HD.

autor: lukpo
Spustit audio

Související