Kabelový operátor UPC zařadil v HD kvalitě i stanici C Music, opět rozšířil svou videotéku

6. únor 2019

Hudební stanice přináší klipy a skladby z filmů novějšího i staršího data. UPC je prvním z velkých tuzemských operátorů, kteří stanici v HD kvalitě nabízejí.

Největší kabelový operátor na trhu, společnost UPC Česká republika, zařadil kromě již avizovaných novinek do nabídky také hudební kanál Stingray C Music ve vysokém rozlišení (HDTV). Program již byl v nabídce operátora k dispozici dlouhodobě, ale pouze ve standardní kvalitě obrazu. V současné době operátor nabízí svým klientům 165 stanic, z nichž 90 je ve vysokém rozlišení. Do své videotéky MyPrime pak zařadil mj. seriály Monk či Policajtka Barbie a filmy Borg/McEnroe, Doktor Martin: Záhada v Beskydech nebo Po strništi bos. 

„Společnost UPC zařazením nových programů pokračuje v neustálém zkvalitňování a rozšiřování programové nabídky, ve snaze vycházet vstříc požadavkům svých zákazníků. Bohatý přehled programů samozřejmě mohou zákazníci sledovat nejen na TV obrazovkách, ale i na všech připojených zařízeních. I tímto naplňujeme naši nabídku Happy Home, která poskytuje zábavu všem členům domácnosti na všech připojených zařízeních,“ uvedl Martin Miller, generální ředitel společnosti UPC v České republice a na Slovensku.

autor: lukpo
Spustit audio

Související