Placená televize FilmBox slibuje Spojence, Star Trek nebo novější Mission: Impossible

28. srpen 2019

Stanice je součástí základních nabídek řady operátorů, její provozovatel ji nedávno překlopil do vysokého rozlišení. V této kvalitě je k dispozici například klientům Kuki nebo UPC.

Provozovatel tematického kanálu FilmBox uzavřel novou smlouvu se společností Paramount, která se týká nabídky řady titulů pro jeho vysílání. Na FilmBoxu se tak mohou diváci postupně od září těšit na tituly, jako jsou Spojenci, Mission: Impossible – Národ grázlů, Star Trek: Do neznáma, Jack Reacher, Světová válka Z nebo 13 hodin: Tajní vojáci z Benghází. FilmBox je součástí základní nabídky řady operátorů, nedávno stanice přešla do vysokého rozlišení. K dispozici je takto například v on-line službě Kuki nebo kabelové televizi UPC.

„Je mi potěšením oznámit uzavření smlouvy mezi Kino Polska TV S.A. a společností Paramount, kterou ocení předplatitelé kanálů FilmBox po celé střední a východní Evropě,“ konstatovala Magdalena Blasiak, ředitelka akvizic ve společnosti SPI International, a doplnila: „Snažíme se našim divákům nabízet neomezený obsah té nejvyšší kvality, a zahrnutí dlouhé řady titulů z distribuce Paramount je další krok tímto směrem. Na českém trhu vysílají ve vysokém rozlišení a v lokalizované verzi také FilmBox Premium a FilmBox Extra.

autor: lukpo
Spustit audio

Související