Karel Peterka přešel se svými Šlágr programy kompletně do vysílání v HD rozlišení

8. prosinec 2021

Všechny programy hudebníka a podnikatele Karla Peterky jsou po přesunutí jejich licencí na sousední Slovensko k dispozici ve vysokém rozlišení obrazu. V HD kvalitě už vysílá i stanice Šlágr Originál, někdejší Šlágr Muzika.

Hudebník a podnikatel Karel Peterka z důvodu přesunu svých kanálů na sousední Slovensko v uplynulých týdnech „kouzlil“ s programovými pozicemi a názvy Šlágr kanálů. Výsledkem toho je nyní i vedlejší efekt, kterým je dostupnost všech programů ve vysokém rozlišení obrazu. Jako poslední se dočkal překlopení do HD Šlágr Originál známý do listopadu coby Šlágr Muzika. Ve vysokém rozlišení je k dispozici například v nabídce služby 4NET.TV.

Šlágr 2 a Šlágr Premium byly ve vysokém rozlišení k dispozici již řadu měsíců a poslední program k nim přibyl právě s dobře promyšleným přesunem licencí na sousední Slovensko. Šlágr 2 nese nyní označení Šlágr Muzika a v HD kvalitě byl k dispozici mimo jiné v nabídce operátorů T-Mobile nebo SledováníTV. Šlágr Premium HD, který měl být jakýmsi „best of“ kanálem s výběrem napříč žánry, někteří operátoři v tuto chvíli zatím ještě nenabízejí.

autor: lukpo
Spustit audio

Související