Kronehit shání moderátory pro své nové rakouské digitální stanice, ukázal jejich loga

2. duben 2024

Provozovatel rakouské digitální stanice Kronehit se připravuje v těchto měsících intenzivně na spuštění svých nových programů, které bude šířit pozemní cestou výhradně prostřednictvím technologie DAB+ a k dispozici budou také online. Vysílatel zveřejnil inzerát, v němž hledá pro tyto plnohodnotné stanice moderátory.

Čtěte také

„Nejúspěšnější soukromé rádio v Rakousku bude od 21. června k dispozici také prostřednictvím DAB+ a online. Hledáme moderátory a programové manažery,“ informuje Kronehit v inzerátu, který zveřejnil koncem března německý oborový portál Radioszene. Vysílatel oblíbeného rakouského rádia, který se rozhodl prostřednictvím DAB+ zahájit digitální ofenzívu proti veřejnoprávnímu rozhlasu ORF, zejména Hitradiu Ö3, ukázal i loga všech nových stanic.

O nově vyhlášené pozice by se měli zajímat ti, kteří preferují žánry jako austropop, eurodance, kultovní hity nebo mají rádi naopak alternativní žánry. Zájemce by měl mít všeobecné vzdělání a dobrý hudební rozhled. Jednou z podmínek je i orientace na sociálních sítích a časová flexibilita. Rozhlasové stanice Rot Weiss Rot a Super 80s budou k dispozici v druhém celoplošném rakouském multiplexu, programy Eurodance X-Press a Pirate Radio v Dolním Rakousku a Burgenlansku.

autor: lukpo
Spustit audio

Související