On-line platforma SledováníTV.cz spustila videotéku v ostrém provozu

26. září 2018

Kromě titulů Film Europe, které byly doposud dostupné zdarma, se v nabídce objevily i filmy společnosti Banaxi. S tou již spolupracuje Skylink i T-Mobile.

Po zážehovém režimu, kdy on-line platforma SledováníTV.cz nabízela ve své videotéce pouze několik titulů společnosti Film Europe, spouští provozovatel tuto součást svého distribučního mixu na ostro. Firma SledováníTV.cz se spojila s Banaxi, jejímiž partnery je i řada dalších operátorů – Skylink, T-Mobile a mnozí další. Video na vyžádání bude dostupné pouze zákazníkům v partnerských sítích, kterých je po republice celá řada.

Cena balíčku je 125 Kč, tedy pouze o čtyři koruny méně než předplatné videotéky HBO GO, a aktuálně je zde k dispozici přes dvě stovky filmů. Každý měsíc se bude postupně přidávat dalších dvacet snímků do konečného počtu čtyři sta. Po této fázi se pak začne vždy určitá část titulů obměňovat. V rámci filmů od společnosti Film Europe je k dispozici filmotéka Be2Can, tedy výběr toho nejlepšího z festivalů Benátky, Berlinale a Cannes. Tyto tituly jsou zdarma k balíčkům Basic, Maxi + HBO Go, Standard a Prémium.

autor: lukpo
Spustit audio

Související