On-line služba SledováníTV.cz zařadila ukrajinský zpravodajský kanál

27. srpen 2018

Zpravodajský kanál je k dispozici v ukrajinštině a angličtině. Stanice provozuje i zpravodajský portál a je aktivní i na YouTube.

V nabídce on-line služby SledováníTV.cz, která funguje na sítích celé řady poskytovatelů internetového připojení a dalších partnerů, se objevila ukrajinská zpravodajská televize UA TV. Tematický kanál vysílá v angličtině, doprovodná grafika je kromě tohoto jazyka k dispozici také v ukrajinštině. Stanice je k dispozici ve standardním rozlišení na programové pozici 126 vedle programů France 24 (francouzská a anglická verze), RT a RT Doc.

Diváci, kteří mají přístup k této on-line službě tak nyní mohou sledovat zpravodajství z východu jak z ruské, tak i z ukrajinské perspektivy. Tuto skutečnost ocení například ve chvílích, kdy se dění týká oblastí, jako je Krym a podobně. Zpravodajský web ukrajinské tematické televize je k dispozici na adrese: https://uatv.ua/, a to hned ve čtyřech jazycích – kromě angličtiny a ukrajinštiny i v arabštině a ruštině. Stanice je aktivní i na portálu YouTube.

autor: lukpo
Spustit audio

Související