On-line služba Kuki umožní pomocí hodinek Garmin ovládání své televize

29. leden 2021

Díky doplňku Kuki pro hodinky Garmin budou moci uživatelé například zobrazit seznam TV kanálů, spustit živý pořad nebo přehrát rozkoukanou relaci. Novinka je k dispozici zejména pro majitele hodinek v prémiové řadě Fenix.

Provozovatel internetové televize Kuki umožní ovládání této platformy pomocí chytrých hodinek značky Garmin. Firma na tuto novinku upozornila na svých webových stránkách. V současné době je on-line služba kompatibilní s pětadvaceti modely této značky, přičemž se jedná především o prémiovou řadu Fenix. Vzhledem k tomu, že jde prozatím o zkušební verzi, uživatelé mají omluvit případné chyby, a pokud na nějakou narazí, neměli by váhat s jejím nahlášením technické podpoře – buďto e-mailem, případně telefonicky.

„Aplikace Kuki pro Garmin toho umí spoustu. Dokáže zobrazit seznam TV kanálů, spustit živý pořad, přehrát rozkoukanou relaci nebo zobrazit a spustit filmové trháky. Samozřejmostí je také přehrávání dříve nahraných pořadů a jejich přetáčení i výběr uživatelského profilu. Pomocí aplikace můžeš vzdáleně ovládat Kuki na set-top boxu i na chytré televizi,“ uvedl provozovatel internetové televizní služby. Po spuštění widgetu Connect IQ uživateli stačí, když v hodinkách přejde na Nastavení a spáruje je pomocí kódu na webu služby.

autor: lukpo
Spustit audio

Související