On-line služba Netflix láká v televizorech s internetem na kategorii „Oblíbené novinky“

12. říjen 2020

V nové kategorii najdou předplatitelé amerického portálu nejen novinky v nabídce, ale například i nejoblíbenější tituly, konkrétně Top 10 v České republice. Rovná polovina byla v neděli 11. října z domácí produkce. Nejsledovanějším českým filmem na Netflixu jsou podle očekávání Ženy v běhu.

Americký videoslužba Netflix upravila v průběhu minulého týdne menu své aplikace určené pro televizory připojené k internetu. Předplatitelům se mezi standardními položkami objevily „Oblíbené novinky“. Uživatelé tu najdou nejen samotné novinky; tituly, které budou přidány v následujících dnech (Už tento týden) a chystané filmy, seriály a dokumenty (Už příští týden), ale například i Top 10 nejsledovanějších pořadů v Česku nebo kategorii Nenechte si ujít. Právě tyto položky byly doposud součástí kategorie Domů.

Programová nabídka Netflixu stojí na programové pestrosti. Vybere si tu nejen mladší, ale například i starší divák. K dispozici jsou tituly původní i akviziční. Rovná polovina filmů z desítky nejoblíbenějších titulů na Netflixu v České republice je z domácí produkce. Nejvýše byly v neděli 11. října podle očekávání Ženy v běhu (3. pozice) následované snímkem Šťastný nový rok (5. pozice), Román pro pokročilé (7. pozice), Ženy v pokušení (9. pozice) a Muži v naději (10. pozice). Aktuálně nejoblíbenější je původní film Hubbieho Halloween.

autor: lukpo
Spustit audio

Související