Vodafone přišel s nápadem, jak přesvědčit televizní zákazníky využívat častěji Netflix a Amazon Prime Video

6. říjen 2020

Firma umístila obě služby na vlastní programové předvolby. Video platformy jsou tak k dispozici nejen z kategorie Aplikace, ale také přímo v seznamu stanic. Netflix i Amazon zároveň do boxů přináší obsah ve 4K/UHD rozlišení.

Telekomunikační operátor Vodafone implementoval do své televizní služby v uplynulých týdnech videotéky Netflix a Amazon Prime Video. V současné době se pochopitelně snaží svým zákazníkům tento obsah co nejvíce zpropagovat. Vodafone TV proto nabízí nově obě služby i v rámci programových předvoleb. Amazon Prime Video se nachází pod číslem 58, Netflix pod 59. Po přepnutí na danou pozici se objeví logo služby a uživatel je vyzván, zda má zájem o její spuštění.

Jak Netflix, tak i Amazon Prime Video nabízí měsíční, respektive několikadenní období, ve kterém si zájemce může službu bezplatně vyzkoušet. Je pak na něm, zdali za ni bude dále platit, nebo ne. Obě platformy jsou pro Vodafone zajímavé i z toho pohledu, že nabízejí obsah ve 4K/UHD rozlišení, který zatím operátor prostřednictvím lineárního vysílání nenabízí. Další možností je pak pochopitelně aplikace YouTube. Vodafone nabízí i dětskou verzi YouTube Kids.

autor: lukpo
Spustit audio

Související