On-line služba SledováníTV změnila řazení řady kanálů, lepší pozice dostal Cinemax i FilmBoxy

8. září 2020

Rodina tematických programů firmy HBO Europe je nyní pohromadě. Nejprve jsou tedy v pořadí stanice HBO, HBO 2 a HBO 3 následované Cinemaxy. Na nových pozicích se objevily i některé regionální televize.

On-line služba SledováníTV změnila v uplynulých dnech řazení řady kanálů, které jsou dostupné v její nabídce. Na nových pozicích se objevily kanály Cinemax, Cinemax 2 nebo tematické stanice společnosti SPI International, mezi něž patří i FilmBoxy. Rodina tematických programů firmy HBO Europe je nyní pohromadě. Nejprve jsou tedy v pořadí stanice HBO, HBO 2 a HBO 3 následované Cinemaxy. Všechny tyto prémiové značky jsou k dispozici v nabídce operátora ve vysokém rozlišení obrazu (HDTV).

Kanály FilmBox jsou nyní také pohromadě a z druhého konce seznamu se na lepší pozice přesunuly například televize FightBox, 360 TuneBox, FashionBox, ale například i EroX nebo EroXXX. Nové řazení programů dává v tomto případě větší smysl. Z tohoto důvodu došlo k přesunu pozic dalších kanálů, ale nikoliv jejich pořadí. Další změny mohou klienti služby zaznamenat na samém konci seznamu, kde došlo k úpravě regionálních programů. Na nové pozici lze najít západočeskou ZAK TV, seznam uzavírá jihočeská a ústecká TV.

autor: lukpo
Spustit audio

Související