Magazín Skylink TV končí po jedenácti letech v tištěné podobě, operátor sníží jeho periodicitu

26. říjen 2022

Placená televize Skylink přestane vydávat pro zákazníky tištěnou verzi svého magazínu. Klienti našli tento týden ve svých schránkách jeho poslední číslo v klasické podobě. Kromě proměny na elektronickou verzi časopisu se mění i jeho periodicita – ze čtrnáctideníku bude měsíčník. Jako důvod operátor uvedl mj. zhoršující se situaci na trhu s papírem.

„Vážení zákazníci Skylinku, právě držíte v rukou již poslední číslo tištěné verze magazínu Skylink TV, který mnoho let poskytujeme zdarma jako bonus našim zákazníkům. K ukončení tištěné verze magazínu přistupujeme z důvodu dlouhodobě se zhoršující a dnes naprosto nepředvídatelné situace na trhu s papírem,“ informuje odběratele magazínu Skylink TV. Vydávání magazínu zůstává nadále zachováno, avšak pouze v elektronické podobě.

Skylink TV bude vycházet od listopadu vždy jednou měsíčně a k dispozici bude na webových stránkách operátora. První číslo tohoto periodika vyšlo v dubnu 2011, jeho tehdejší představení doprovázela i party pro partnery v pražském klubu SaSaZu. Za dobu své existence prošel magazín několika grafickými úpravami, více či méně viditelnými. Přinášel informace týkající se satelitní a internetové televize Skylink, rozhovory i lifestylové články.

autor: lukpo
Spustit audio

Související