Tištěný Skylink magazín dostávají nově také zákazníci satelitní televize freeSAT

15. červenec 2020

Jedná se o časopis Skylink, jen část s programovou nabídkou je přizpůsobená pro službu freeSAT. Tato část je k dispozici i na webu tohoto operátora. Skylink a freeSAT spojuje jeden majitel, francouzská skupina Canal+.

Časopis Skylink magazín v jeho tištěné podobě začali do svých schránek dostávat také vybraní klienti satelitní televize freeSAT. Na novinku upozornil redakci portálu Digitální rádio jeho čtenář Daniel, skutečnost následně potvrdil i mediální zástupce operátora Marek Němec. Obsah magazínu pro klienty operátora Skylink a služby freeSAT, které spojuje jejich vlastník – skupina Canal+, je téměř totožný, liší se jen v několika detailech. Na magazínu Skylink pro klienty druhého operátora je například logo freeSAT.

„Jedná se o časopis Skylink, jen část s programovou nabídkou je přizpůsobená pro službu freeSAT a tato část je k dispozici na stránkách freeSATu,“ uvedl čtenář Daniel a doplnil, že se jedná o pilotní režim a časopis je zasílán jen zákazníkům s papírovým vyúčtováním. „Zákazníci s fakturací na e-mail mají alespoň prozatím "smůlu",“ doplnil. Ostatní klienti, kteří by si chtěli časopis přesto přečíst, si ho mohou stáhnout z webových stránek Skylinku v elektronické podobě. PDF verze magazínu je k dispozici zde.

autor: lukpo
Spustit audio

Související