Majitel FilmBoxů začne operátorům nabízet stanici zaměřenou na outdoorové aktivity

30. září 2022

Společnost SPI International známá nejlépe jako provozovatel stanic FilmBox a dalších tematických programů přidává do svého portfolia Outdoor Sport Channel. Stanici bude zastupovat napříč trhy při jednáních s operátory. Program by tak mohl teoreticky proniknout i do českých nebo slovenských nabídek, k dispozici bude v několika modelech.

Dohoda umožňuje společnosti SPI distribuovat kanál v několika formátech – lineární (klasická), FAST (bezplatně s vloženou reklamou) nebo jako VOD, tedy videotéku. Firma uvedla, že program bude nabízet operátorům prostřednictvím všech svých mezinárodních kanceláří, tato novinka se tedy do budoucna dotkne i našeho regionu. Jaký bude mezi českými nebo slovenskými operátory o program zájem, to je pochopitelně otázkou.

Outdoor Sport Channel se charakterizuje jako přední mezinárodní čtyřiadvacetihodinová sportovní televizní síť v oboru, která nabízí širokou škálu outdoorových, akčních, letních a zimních sportovních programů včetně nejnovějších mezinárodních sportovních zpráv. Nabízí živé události, živé krátké ukázky, denní aktualizace ze všech hlavních sportovních lig, sportovní rozhovory, ukázky nebo zákulisní speciály z mnoha sportovních událostí.

autor: lukpo
Spustit audio

Související