Bezplatná streamingová služba SportsTribal zablokovala v Česku přístup k nové stanici InTrouble

23. září 2022

Provozovatel stanice InUltra, kterou v České republice nabízí exkluzivně s českými titulky u vybraných pořadů operátor Vodafone, spustil v září v rámci expanze nový tematický kanál InTrouble. Zájemců na našem trhu byl k dispozici v rámci bezplatné služby SportsTribal, kterou lze využívat na chytrých televizorech nebo online. To se nyní změnilo.

Zablokování programu pro zájemce v České republice je poměrně překvapivé. Provozovatel InTrouble v době jeho spuštění uvedl, že kanál má být dostupný v rámci globální expanze právě ve službě SportsTribal. V seznamu programů u televizorů připojených k internetu byl program odstraněn ze seznamu, na webu se pak při pokusu o přehrání objevuje chybná informace, že tato služba není v našem regionu k dispozici.

„Pracujeme na tom, abychom naší službu přinesli brzy i do dalších části světa,“ oznamuje chybová hláška na webu služby SportsTribal. V České republice je možné zcela legálně díky této online platformě sledovat například kanály jako Fuel TV, Motorvision.tv, Edge Sport nebo Extreme Sports. Poslední z nich je zastoupen i u řady českých operátorů, doplněný je o DVB titulky. Služba Plex naopak nedávno tento kanál vyřadila.

autor: lukpo
Spustit audio

Související