Majitel slovenské TV JOJ odhalil chystané změny na kanálech Kinosvět, WAR a CS Film

29. červenec 2019

Dětský blok CS Mini se přesune podle očekávání do ranního a dopoledního vysílání stanice CS Film. „Nová televize“ CS Horror zařadí do programu atraktivnější tituly.

Majitel slovenské televize JOJ, který nedávno převzal kanály Československé filmové společnosti, odhalil novinky, jež pro nejbližší měsíce na těchto programech chystá. Neplacenou televizi Kinosvět chce pod novým názvem CS Mystery nadále zachovat jako tematickou stanici plnou paranormálních jevů, konspirací, alternativní historie, ale také válek a zločinů. Objeví se tu například premiérově pořady Případy FBI, Záhady živočišné říše, Hollywood Homicide, Shocking Truth a Mysteries of Space.

Programovou proměnou projde dokumentární stanice WAR Svět válek, od 1. prosince jako CS History. Kromě pořadů s vojenskou tematikou chce stanice přinést i klasické dokumenty z historie. Stanice CS Film bude nově, jak již portál Digitální rádio předpokládal, vysílat již od ranních hodin a pojme tak i dětskou tvorbu ze stanice CS Mini, která vysílání ukončí. Od půlnoci do rána zůstane zachováno vysílání CS Horror (dříve Horor Film), který zatraktivní program a nově zařadí například sérii Saw: Hra o přežití.

autor: lukpo
Spustit audio

Související