Máte novější televizor JVC se systémem Android TV? O2 TV rozšíří dostupnost své aplikace

28. červenec 2022

Aplikace O2 TV pro operační systém Android TV bude od pátku 29. července k dispozici i pro televizory japonské značky JVC z roku 2020 a novější. Největší IPTV služba na trhu tak rozšiřuje dostupnost v televizorech s internetem, kdy není vyžadován na straně zákazníka set-top box. Aplikace O2 TV se doposud nedočkala například multimediální centra Apple TV.

Televizory JVC podporující aplikaci O2 TV

„Televizory JVC se tak zařazují vedle značek Samsung, LG, Sony, Panasonic nebo Philips, na kterých lze O2 TV sledovat prostřednictvím chytré aplikace. Věříme, že tím potěšíme tisíce lidí, kteří si tak mohou nově vychutnat ve svých televizích oblíbené stanice a pořady naplno,“ uvedla při této příležitosti ředitelka digitálních služeb a O2 TV Dana Tomášková.

Samozřejmostí zůstávají i zde všechny funkce a výhody, které O2 TV nabízí – možnost přehrávání až 7 dní zpětně, nahrávání pořadů, filmů a seriálů, třídění podle žánrů, tisíce filmů v O2 Videotéce nebo využití multidimenze u sportovních přenosů. Aplikaci O2 TV si budou moci stáhnout zákazníci z Google Play. Přihlásit se do ní budou moci noví i stávající zákazníci prostřednictvím svých přihlašovacích údajů.

autor: lukpo
Spustit audio

Související