Miliony na svůj rozjezd shání globální streamingová video služba Epic+, věnovat se chce elektronické hudbě

15. listopad 2022

Čtyři miliony korun na zahájení fungování shání nová služba Epic+, která bude fungovat na modelu videa na vyžádání, tzv. VOD. Má jít o první online platformu, která se v dané kategorii zaměří na elektronickou taneční hudbu. Za globální službou má stát společnost Epic Production, která je aktivní nejen na hudebním, ale i marketingovém poli.

„Platforma bude postavena ve stylu služeb jako je Netflix, kdy bude na základě placeného členství možné přehrát záznam, rozhovor či live stream oblíbeného umělce, z klubu či festivalu, a to kdekoli na světě z výběru TOP100 (tito interpreti zároveň patří mezi ty nejposlouchanější),“ představuje myšlenku služby společnost Epic Production. Na projektu se již pracuje, rozjednány jsou dohody s festivaly Tomorrowland nebo Ultra Music Festival.

Příjem služby má být zajištěn nejen z předplatného, ale i z ticketingu, tedy aktivit kolem prodeje vstupenek, reklamy a product placementu v rámci vlastního obsahu. Z náhledů je patrné, že služba by měla fungovat jako aplikace nejen pro mobilní telefony, případně být k dispozici přes webový prohlížeč, ale také v takzvaných Smart TV, tedy televizorech připojených k internetu. Firma do projektu investovala prozatím necelých 5,5 milionu korun.

autor: lukpo
Spustit audio

Související