Místo kina opět před monitor. Služba Edisonline nabídne přehlídku německých snímků #FilmDE

4. prosinec 2020

Streamovací platforma Edisonline nabídne divákům v rámci přehlídky #FilmDE tituly Láska mezi regály, Undine, Téměř dokonalá tajemství a Všechna moje láska. Účastník virtuálního festivalu navíc opět získá měsíční přístup do celé služby, jejíž součástí jsou i tematické kanály Film Europe a Film Europe+.

Společnost Film Europe opět využije své on-line platformy Edisonline jako virtuálního kina, ve kterém divákům přinese další filmovou přehlídku. Po titulech uvedených pod hlavičkou Be2Can se zde objeví #FilmDE. Půjde o náhradu za tradiční filmový festival Das Filmfest zrušený kvůli pandemii koronaviru. Akce se bude konat od 10. do 12. prosince a třídenní vstupenka vyjde na 250 korun. V rámci ní budou uvedeny každý den po 18. hodině tituly Láska mezi regály, Undine, Téměř dokonalá tajemství a Všechna moje láska.

Účastník on-line festivalu navíc získá tradičně i přístup na 30 dní do videotéky Edisonline, která nabízí více než 250 filmů a dva streamované televizní kanály – Film Europe a Film Europe+. Projekce pak probíhají ve virtuálním kinosálu. Kromě klasického on-line prostředí v počítači je možné využít také aplikaci pro Apple TV nebo Android TV. Kromě premiérových streamů nabídne Edisonline i tři desítky německých filmů. V této kategorii nebudou chybět například tituly U Zlaté rukavice, Narušitel systému nebo Toni Erdmann.

autor: lukpo
Spustit audio

Související