Moderátor Libor Bouček láká v nové upoutávce na start zpravodajské stanice CNN Prima News

20. únor 2020

Vedení Primy na dnešní tiskové konferenci odhalilo termín tiskové konference, která se bude konat 11. března. Indicie v tuto chvíli naznačuji, že nová televize by měla odstartovat v dubnu.

Televize Prima dnes na tiskové konferenci k jarnímu programovému schématu ukázala novinářům další promo upoutávku lákající na blížící se start zpravodajského kanálu CNN Prima News. Jejím aktérem je moderátor Libor Bouček, který se na české verzi americké tematické televize postará o ranní blok. Tiskovou konferenci ke startu CNN Prima News svolala FTV Prima na středu 11. března, a to do svého nového sídla na pražské Vinici.

Vedení FTV Prima prozatím tají, kdy má nová stanice odstartovat. Zahájení vysílání je dlouhodobě plánováno na jaro letošního roku. Indície v tuto chvíli naznačují, že by k němu bylo dojít v dubnu. Veškeré potřebné licence pro pozemní, kabelovou, satelitní i internetovou distribuci už zpravodajská televize má. Bezplatně bude možné tento program sledovat v multiplexu 22 Českých Radiokomunikací a také v Regionální síti 8 stejného operátora.

autor: lukpo

Související