Multimediální platforma Plex před Vánocemi zatraktivnila programovou nabídku

19. prosinec 2022

Čtyři nové stanice a tři sváteční programy s vánoční tematikou nabízí aktuálně svým uživatelům multimediální platforma Plex. Všechny programy jsou k dispozici bezplatně, nutná je pouze instalace aplikace do televizoru nebo zábavního centra připojeného k internetu. Plex nabízí tyto programy i v rámci webového rozhraní.

Sváteční pohodu zajišťují již několik týdnů stanice Eddie’s Wonderland a Christmas Classics. K nim od 50 týdne přibyl také program Christmas Plus. „Vánoční atmosféra 24 hodin denně, 7 dní v týdnu! Podívejte se na největší sváteční hity, které máte rádi, a na klasiku, které si vážíte,“ popisuje nově zařazenou stanici provozovatel streamingové služby Plex. Ke stanici je pochopitelně doplněn také elektronický programový průvodce EPG.

První programovou novinkou zařazenou v průběhu prosince do nabídky služby je CoinDesk TV, zpravodajský program zaměřený na problematiku bitcoinů a dalších digitálních změn. Filmové stanice doplnil nový kanál Free Movies Plus. Ten slibuje opět v režimu 24/7 oblíbené filmy a akci na jednom místě. Globi TV je jiným označením pro Global Television a nabízí výhradně obsah ze zahraničí. Po několika měsících se do nabídky vrátila MegallanTV NOW.

autor: lukpo
Spustit audio

Související