Nabídka bezplatných kanálů ve službě PLEX se rozšířila o MyZen Fit a Museum TV Fast

4. únor 2022

Od února jsou součástí nabídky bezplatně streamovaných kanálů v rámci multimediální platformy PLEX také kanály MyZen Fit a Museum TV Fast. Značky by nemusely být úplně neznámé zejména pro satelitní diváky, kteří přijímači signály prostřednictvím družice Hotbird, kde jsou oba vlajkové kanály k dispozici v Ultra HD rozlišení.

MyZen Fit vychází z myšlenky stanice MyZen.tv, jejímž cílem je zaměření na zdravého ducha a životní styl. Tento program nabízí divákům bloky věnované cvičení, inspirativní magazíny a zábavu pro lepší a zdravější život. MyZen Fit je v nabídce služby PLEX k dispozici ve vysokém rozlišení obrazu (HDTV) a elektronickým programovým průvodcem (EPG). Jde o první program tohoto typu v nabídce internetové platformy.

Museum TV Fast je stanice věnovaná výhradně výtvarnému umění. Víc o něm PLEX v anotaci nepíše. Obsah stanice bude velmi podobný vlajkovému kanálu Museum TV, vzhledem ke svému dodatku „Fast“ se však dá předpokládat, že jednotlivá díla bude představovat ve zkrácené, zrychlené formě. Počet programů na platformě Plex po tuzemské uživatele se nadále blíží první stovce, aktuálně je jich k dispozici 96.

autor: lukpo
Spustit audio

Související