Nabídku druhého německého DAB+ multiplexu rozšíří stanice Sportradio a Klassik Radio Movie

18. prosinec 2020

Majitelé digitálních rádií v Německu se mohou těšit na rozšíření programové nabídky o celoplošné sportovní rádio a stanici věnovanou filmovým a seriálovým melodiím. Spuštění obou okruhů je plánováno na rok 2021.

Majitelé digitálních rozhlasových přijímačů DAB+ v Německu se mohou těšit na další rozšíření programové nabídky druhé celoplošné sítě Antenne DE. Její provozovatel oznámil na rok 2021 spuštění okruhů Sportradio a Klassik Radio Movie. Zatímco spuštění sportovního programu je plánováno na polovinu příštího roku, hudební tematický okruh se má v této síti objevit již na jaře 2021. Společnost Antenne Deutschland tak pokračuje bez kompromisů k pestré programové nabídce, kterou v DAB+ ocení každý posluchač.

Logo rozhlasové stanice Sportradio Deutschland.jpeg

Sportradio se má zaměřit na vrcholový i amatérský sport. Prostor dostanou volnočasové aktivity, fitness, zdravý životní styl i eSport – profesionální hraní počítačových her, které je v posledních letech velmi populární. Za stanicí Klassik Radio Movie, jak již název napovídá, bude stát provozovatel stanice Klassik Radio, která je k dispozici v prvním celoplošném multiplexu. Nový tematický okruh slibuje filmovou a seriálovou hudbu a dále vše, co s ní souvisí. Začátkem ledna odstartuje v této síti německé verze stanice Radio Nostalgie.

autor: lukpo
Spustit audio

Související