Nekódovaná zpravodajská televize Bild TV výrazně navýšila objem živého vysílání

1. listopad 2022

Německý zpravodajský deník Bild, respektive jeho vydavatel Axel Springer, navýšil objem živého vysílání Bild TV na třináct hodin denně. Blok Bild Live tak bude k vidění ve všedních dnech od 7:00 do 20:15 s kombinací informací o politice a sportu, chybět nebude ani publicistika. Program vysílá nekódovaně do celé Evropy v HD na satelitu Astra, pozice 19,2 stupně.

V novém zpravodajském magazínu BILD AM ABEND se nyní moderátorský tým Thomas Kausch a Janina Kirschová věnuje top tématům dne od pondělí do pátku od 18:00 do 20:15 a informuje o zítřejších událostech. Bild TV sází na crossmediální propagaci a provázanost s nejoblíbenějším německým bulvárním deníkem. Významný prostor dostává i společenská VIP rubrika, kterou bude diváky provázet i nadále moderátorka Céline Behringerová.

„Kdykoli se vysílá BILD Live, máme nejlepší podíl na trhu, a proto nyní vysíláme 13 hodin denně živě. Ještě více se zaměřujeme na nejnovější zprávy a zintenzivňujeme naše zpravodajství s BILD AM ABEND. Vždy, když se někde něco děje, děje se toho hodně i u nás. Naši reportéři jsou si velmi blízcí, autenticky referují z Ukrajiny, nabízejí pohledy do světa celebrit (…) a máme špičkový tým pro fotbalový šampionát,“ uvedl Claus Strunz, šéfredaktor BILD TV & Video.

autor: lukpo
Spustit audio

Související