Netflix začíná v televizorech zobrazovat chystané tituly, inspiraci našel v kinech

22. srpen 2019

Předobrazem pro americkou on-line službu jsou filmové trailery. V rámci kategorie „Latest“ jsou umísťovány nejnovější tituly v nabídce, ale také filmy a seriály, které bude možné zhlédnout příští nebo následující týden.

On-line videoslužba Netflix, která je již více než tři roky dostupná také v České republice, přichází s další inovací. V rámci televizorů připojených k internetu začala od tohoto týdne zobrazovat tituly, které se teprve do její nabídky chystají. Novinku najdou zákazníci služby pod záložkou „Latest“ přímo v hlavním menu. O novince exkluzivně informoval americký portál Variety s tím, že k nasazení dochází postupně po celém světě. Položka už je dostupná i pro uživatele na našem trhu.

Inspiraci si vzal Netflix z kinosálů, kde se běžně objevují v rámci upoutávek (trailerů) filmy, které se do distribuce teprve chystají. Podle Camerona Johnsona, ředitele pro inovace produktů, je to služba, kterou diváci milují. V rámci kategorie „Latest“ jsou umísťovány nejnovější tituly v nabídce, ale také filmy a seriály, které bude možné zhlédnout příští nebo následující týden. Vše je řazeno přehledně do jednotlivých kategorií. Podobnou službu nabízel doposud Netflix pouze ve své mobilní aplikaci pod položkou Coming Soon.

autor: lukpo
Spustit audio

Související