Nickelodeon Ukraina Pluto TV v nabídce služeb O2 TV a SledováníTV

19. duben 2022

Dětský program Nickelodeon v ukrajinské verzi, který vznikl původně pro účely internetové platformy Pluto TV, se objevil v nabídce dalších dvou tuzemských operátorů. Od čtvrtka 14. dubna je stanice k dispozici i v nabídce služeb O2 TV a SledováníTV. Již dříve program zpřístupnila svým klientům společnost Vodafone.

Program vysílá ve standardním rozlišení obrazu, v nabídce SledováníTV bez možnosti zpětného zhlédnutí. Klienti O2 TV mají k dispozici i elektronického programového průvodce v azbuce a na rozdíl od konkurenčního operátora je zde k dispozici také archiv. Stanice se u této společnosti objevila na programové předvolbě 105.

SledováníTV počítá se stanicí prozatím na dobu tři měsíců. „Následně uvidíme, dle aktuální situace,“ upřesnila pro portál Digitální rádio marketingová manažerka Marie Indráková. Stanice Nickelodeon Ukraina je součástí všech programových balíčků. Jejím zařazením oba operátoři pochopitelně reagují na výskyt stovek tisíc ukrajinských uprchlíků na našem území, mezi nimiž jsou i děti.

Stanici je možné bezplatně sledovat prakticky v celé Evropě z družice Astra, a to ze satelitní pozice 19,2 stupně východně. V České republice jsou dále od stejného provozovatele zastoupeny také stanice Nick Jr. nebo Nicktoons, O2 TV má v nabídce i nelokalizovaný Nickelodeon HD. Avizovaný TeenNick prozatím do nabídek operátorů nedorazil.

autor: lukpo
Spustit audio

Související