Vodafone má aplikaci pro Android TV, přidá i televizory Samsung a LG

11. duben 2022

Ke svému dvouletému výročí si kabelová a internetová platforma Vodafone TV nadělila aplikaci pro systém Android 5.0 a vyšší. Dlouhodobě slibuje operátor také uvedení stejné funkce pro televizory Samsung a LG, kdy ale tuto možnost představí, není v tuto chvíli známé. Služba je dostupná ve Vodafone TV boxu, online nebo v mobilní aplikaci.

Pro svých současných více než 300 tisíc zákazníků si Vodafone TV připravila také některé programové změny. „Od 1. dubna na programu Vodafone 100 přinášíme všem prémiový dokumentární kanál National Geographic Wild. Tímto kanálem slavíme dubnový Den Země a celý měsíc si tak můžou diváci užívat setkání s přírodou a divočinou,“ uvedl Milan Raška, ředitel oddělení rozvoje televizní a internetové služby společnosti Vodafone.

Programová nabídka se rozšířila i o dětský kanál Nickelodeon Pluto TV v ukrajinštině, který je dostupný v nekódovaném režimu již několik dní také prostřednictvím družice Astra na pozici 19,2 stupně východně. Stanice vysílá pohádky jako Tlapková patrola, Tučňáci z Madagaskaru nebo Želvy Ninja. Dostupný je na pozici 135 všem zákazníkům s tarify Klasik, Komfort a Komplet. Doplnil tak už dříve spuštěný ukrajinský program 1+1 International.

autor: lukpo
Spustit audio

Související