Nova HD, Prima HD, filmy i erotika za „stovku“. Skylink spouští placenou pozemní televizi Anténa+

30. září 2020

Divák bude pro využívání služby potřebovat televizor, který umožňuje zasunutí CI modulu. Ten bude zákazníkům dodávat v instalačním balíčku za pět set korun sám operátor. Služba Anténa+ bude fungovat prozatím pouze v Praze a okolí.

Satelitní operátor Skylink začne od října provozovat v Praze a okolí na kanálu 46 placenou pozemní televizi Anténa+. Hlavní výhodou služby bude, že je k dispozici bez jakýchkoliv závazků. Zájemce si ji bude moci objednat na měsíc, ale také celý rok. Měsíční předplatné za desítku programů různých žánrů činí 125 korun. V instalačním balíčku v hodnotě 499 korun získá divák CI modul za 249 korun a předplatné služby na dva měsíce. V nabídce budou programy napříč žánry.

Programová nabídka služby Skylink Anténa+

  • Nova HD - hlavní program skupiny Nova v HD kvalitě
  • Prima HD - hlavní program skupiny Prima v HD kvalitě
  • JOJ Cinema HD - filmy nepřerušované reklamou
  • Film+ HD - evropské i americké filmy
  • Nova Sport 1 HD a Nova Sport 2 HD - sportovní přenosy NHL, NBA, UFC, Moto GP, francouzská fotbalová liga a další
  • Viasat Nature HD - dokumenty o přírodě
  • National Geographic HD - dokumentárně vzdělávací program
  • Minimax - pořady pro předškolní a školní děti
  • LEO TV - první český erotický program

Součástí služby Skylink Anténa+ je i internetová televize Skylink Live TV, se kterou může zákazník zdarma sledovat živě nebo zpětně z archivu nejen všechny programy Antény+, ale rovněž všechny televizní stanice přijímané přes anténu. Navíc má k dispozici bohatou videotéku se stovkami pořadů. A to nejen na chytré televizi, ale i na počítači, mobilu nebo tabletu.

Čtěte také

„Chtěli jsme, aby bylo zprovoznění služby Anténa+ pro diváky co nejjednodušší a bez jakékoliv instalace. Jediné, co potřebujete, je televizní přijímač s vestavěným DVB-T2 tunerem a slotem pro CA modul a dále být v oblasti pokrytí signálem,“ konstatoval Jaromír Glisník, člen představenstva společnosti M7 Group, provozující operátora Skylink.

„Je součástí naší dlouhodobé strategie využívat všech dostupných distribučních kanálů tak, abychom byli vždy co nejblíže našim divákům a umožnili jim sledovat jejich oblíbené seriály, zábavné show, sportovní akce i aktuální zpravodajství. Proto vítáme novou možnost, kterou tato platforma přináší,“ uvedli ve svém společném prohlášení Klára Brachtlová a Jan Vlček, generální ředitelé TV Nova.

„Jsme rádi, že diváci mohou sledovat náš hlavní kanál Prima v HD rozlišení i na nové placené terestrické platformě Skylink Anténa+. Kromě oblíbených seriálů, jako jsou Slunečná a Sestřičky Modrý kód, se denně mohou těšit na zpravodajství z domova i ze světa, filmy pro celou rodinu a celou řadu dalších pořadů v té nejvyšší kvalitě,“ sdělil Marek Singer, generální ředitel skupiny Prima.

autor: lukpo
Spustit audio

Související