Operátor Skylink uvede seriál placené televize Canal+ Baron Noir, v Česku pod názvem Černý baron

10. září 2020

Hlavní zápletku příběhu tvoří francouzský politik Philippe Rickwaert (Kad Merad), který se touží pomstít svým politickým rivalům. Klienti mohou osmidílné drama sledovat kromě stanice Skylink 7 i ve videotéce operátora.

Osmidílné drama Černý baron (v originále Baron Noir) uvede v České republice a na Slovensku 2. října exkluzivně placená televize Skylink, která je součástí francouzské skupiny Canal+. Jeho autory jsou scénáristé Eric Benzekri a Jean-Baptiste Delafon (TV seriál Maison Close), režisérsky je pod ním podepsán Ziad Doueiri (film Černá vdova, L’Attentat). Drama Černý baron je už několikátým formátem, který uvádí Skylink pod hlavičkou Canal+. Klienti ho mají možnost sledovat kromě stanice Skylink 7 i ve videotéce operátora.

Hlavní zápletku příběhu tvoří francouzský politik Philippe Rickwaert (Kad Merad), který se touží pomstít svým politickým rivalům. Poté, co Philippa obětoval levicový prezidentský kandidát Francis Laugier (Niels Arestrup), aby zachránil své zvolení, je Philippova politická kariéra v troskách. Philippe proti Francisovi postupně spřádá plány a spojí se i s jeho nejbližší poradkyní Amélií Dorendeu (Anna Mouglalis). Philippe navazuje zcela záměrně přátelství ve všech sférách společenského života, od policie až po kriminální podsvětí.

autor: lukpo
Spustit audio

Související