Nova uvedla magazín pro sociální sítě To je Voyo, informuje v něm o novinkách v placené videotéce

24. leden 2022

Mediální skupina Nova představila v uplynulých dnech svým divákům magazín To je Voyo. Jak již název napovídá, diváci se v něm budou moci seznámit s tím, co je v této placené videotéce aktuálně čeká, případně, na co se mohou těšit. Magazín se vysílá z nového studia pro Televizní noviny.

Exotická moderátorka v prvním díle v několika větách seznámila s dosavadním směřováním videotéky Voyo, jejíž novou éru zahájil přesun seriálu Ordinace v růžové zahradě za placenou bránu a nedlouhé poté následovaly první Originál tituly, jako je Případ Roubal nebo Guru. Nova umístila svůj nový magazín na portál YouTube, k dispozici je například i prostřednictvím sociálních sítí včetně Instagramu cílící zejména na mladší publikum.

Nova v prvním díle informuje také o dalším chystaném titulu Voyo Originál, kterým bude seriál Národní házená. Autorem scénáře je herec Michal Suchánek a diváci se mají těšit na vydatnou dávku humoru. Objeví se zde například Jiří Langmajer, Václav Neužil nebo Veronika Žilková. Voyo aktuálně patří již k největším online videotékám na trhu. V České republice a na Slovensku si službu předplácejí podle magazínu Forbes stovky tisíc zájemců.

autor: lukpo

Související