Novinky v placené televizi od 1. září: TV Paprika v české verzi, Epic Drama s upraveným logem

1. září 2018

Lokalizovaná verze kulinářského programu prozatím vysílá stále maďarské reklamy, což by se ale do budoucna mělo změnit. Českému divákovi je zejména přizpůsobená grafika stanice.

Zahájení televizního podzimu přinesl do placeného vysílání některé novinky, a to přesto, že 1. září připadlo na sobotu. Nejvýznamnější novinkou je plošné zahájení distribuce česko-slovenské verze TV Paprika, kterou divák může na první pohled identifikovat podle dodatku CZSK pod logem a lokalizovanou grafikou. Reklamní přestávky jsou prozatím stále v maďarštině. Tuto verzi do nabídek zařadili všichni významní hráči na trhu s výjimkou O2 Czech Republic. Dá se předpokládat, že změna proběhne u operátora v dohledné době.

U česko-slovenské verze TV Paprika si lze pod logem všimnout dodatku CZ/SK, který původní verze neobsahuje.

Diváci placené stanice Epic Drama, jejímž provozovatelem je společnost Viasat World, se mohou od dnešního dne setkat s upravenou verzí loga. Program, který je k dispozici po O2TV a T-Mobile TV nově také v nabídce satelitní služby Skylink, provedl tuto změnu ráno ve čtyři hodiny dvacet minut, a to se začátkem seriálu Příběhy detektiva Murdocha. Původní fialovo-modrý odstín staničního idenfikátoru byl změněn na plně bílý, k samotné změně grafiky ale nedošlo. Přesto, že se jedná o program s vysokým rozlišením obrazu, dodatek HD nepoužívá.

Upravená verze loga placeného kanálu Epic Drama.
autor: lukpo
Spustit audio

Související