O2 TV měla na konci prvního kvartálu necelých 460 tisíc klientů, tempo růstu zpomalil koronavirus

15. květen 2020

Do celkového počtu 459 tisíc klientů se započítávají jak zákazníci s klasickou nabídkou, tak i s měsíčními balíčky O2 TV Sport Pack online a O2 TV HBO a Sport Pack.

Ke konci prvního kvartálu letošního roku dosáhla IPTV služba O2 TV 459 tisíc zákazníků. Oproti předchozímu období je to nárůst o šestnáct tisíc. Vyplývá to z hospodářských výsledků, které dnes ráno zveřejnila společnost O2 Czech Republic. Tempo růstu podle operátora zpomalila v posledních dvou týdnech prvního kvartálu pandemie koronaviru, který výrazně ovlivnila fungování firmy po obchodní i provozní stránce.

Do celkového počtu 459 tisíc klientů se započítávají jak zákazníci s klasickou nabídkou, tak i s měsíčními balíčky O2 TV Sport Pack online a O2 TV HBO a Sport Pack. Z celkového počtu klientů bohužel nelze určit, kolik zákazníků si předplácí O2 TV na set-top boxu a některý z nových nebo starších tarifů, případně kolik klientů se zajímá pouze o sport a sáhne po některém z balíčků. Do 459 tisíc klientů jsou započítávání ti na síti O2 i s připojením od jiného operátora.

autor: lukpo
Spustit audio

Související