O2 TV Plus: Nová videotéka O2 TV nabízí přes stovku titulů napříč žánry i kvalitou

7. červenec 2021

O2 TV, největší IPTV služba na trhu, nabízí od 1. července jako jednu z novinek i videotéku O2 TV Plus, kterou najdou její zákazníci jako součást kategorie Aplikace. Využívat ji mohou klienti s tarify Zlatá a Stříbrná. Začátkem měsíce bylo v nabídce k dispozici 109 položek.

Nejen filmy, ale také některé seriály. To je nabídka O2 TV Plus, videotéky, kterou získají zákazníci O2 TV k jednomu z vyšších tarifů. Služba je pochopitelně poskládána tak, aby nekanibalizovala O2 TV Videotéku, ale zároveň jste na ni našli také některé atraktivní tituly. Nečekejte tady nabídku překypující atraktivními filmovými hity, pár snímků zde ovšem za pozornost stojí. Je nicméně třeba zmínit, že obsah O2 TV Plus se má každý měsíc měnit.

Z nejzajímavějších titulů posledních několika let tu zájemce aktuálně najde například životopisný film Bohemian Rhapsody, komedii Bez kalhot, thriller Lovná zvěř, drama Teror na síti, Kursk nebo Muž ve stínu či sci-fi Válka světů, nechybí ale například ani akční klasika Kickboxex s Jean-Claudem Van Dammem i jeho ne příliš povedený comeback v podobě Univerzálního vojáka: Zrození. Co se týká žánrů, najdete zde prakticky vše – od romantiky až po horory.

Je vidět, že operátor nevytvořil novou službu stylem „pejsek s kočičkou vaří dort“. Na první pohled služba může působit dojmem, že zde najdete od všeho něco, ale o tom to právě je. Vybrat si dokáže méně náročný divák z ne příliš vysoce hodnocených filmů, ale i atraktivnějších titulů v rámci každé kategorie. Filmy jsou navíc děleny podle kategorií, kterých je jedenáct. Nechybí zde například Nejsledovanější, Drama, Thrillery, Komedie nebo Dětské a rodinné či Horor a sci-fi.

autor: lukpo
Spustit audio

Související