O2 TV překlopila deset programů do Full HD rozlišení, na Vánoce odemkne řadu kanálů

14. prosinec 2021

Stanice Filmbox Premium, Filmbox Extra, National Geographic, Nat Geo Wild, Paramount Network, JOJ Family, Televize Seznam, Epic Drama, CS Film, CS History, Discovery ID, Fightbox, DTX, HGTV, Dorcel TV a Playboy TV mohou klienti O2 TV sledovat nově v rozlišení Full HD. Operátor zpřístupní na Vánoce i řadu programů z vyšších nabídek.

Od pondělí 20. prosince do pondělí 3. ledna přináší O2 zákazníkům své televize několik vánočních bonusů. Majitelé O2 TV Modrá, Bronzová nebo Stříbrná se mohou těšit na rozšíření své programové nabídky o téměř všechny dostupné kanály s výjimkou HBO a Cinemax.

Čtěte také

„Prémiové stanice všech možných žánrů - od sportovních až po kanály pro dospělé - budou našim zákazníkům k dispozici po dobu 14 dnů. Díky funkcím Zpětné zhlédnutí nebo Nahrávání jim tak neunikne žádná oblíbená pohádka ani romantický vánoční film," uvedla Anna Lenerová, šéfka obsahu O2 TV s tím, že nové kanály začnou zákazníkům nabíhat postupně a pro jejich zobrazení doporučuje O2 restartovat set-top box.

Majitelé tarifu Zlatá, kteří mají již nyní k dispozici všechny televizní stanice, získají na období vánočních svátků speciální dárek. „Od 20. prosince do 3. ledna mohou O2 TV sledovat souběžně na libovolném počtu zařízení. Televizi se všemi jejími funkcemi tak mohou pustit třeba na návštěvě u přátel či prarodičů,“ doplnila Lenerová.

Od 20. prosince přichází O2 TV s očekávanou funkcí Rodičovský zámek pro webové rozhraní. Po zadání pětimístného rodičovského PINu tak budou uživatelům na webovém rozhraní televize nově dostupné také kanály pro dospělé. „Všem majitelům O2 TV, kteří nechtějí, aby se k obsahu pro dospělé dostali malí diváci, proto doporučujeme změnit si v nastavení televize výchozí PIN na svůj vlastní," popsala manažerka O2 TV.

autor: lukpo
Spustit audio

Související