O2TV vytvořila balíček pro sportovní fandy, k dispozici bude pouze on-line a v aplikacích

6. srpen 2018

Operátor nabídne sportovní balíček za speciální cenu, která bude o sto korun nižší než základní tarif O2TV M, zároveň vyjde na dvojnásobek hodnoty O2TV Sport Na den.

Od středy 8. srpna bude možné u společnosti O2 Czech Republic objednat speciální balíček, který bude cílit výhradně na sportovní fanoušky. Jeho cílem je uspokojit touhu diváků po exkluzivních kanálech O2TV a zároveň jim je nabídnout za výhodnější cenu. V rámci O2TV Sport Pack předplatitel dostane na období jednoho měsíce kanály O2TV Sport, O2TV Fotbal, O2TV Tenis a také ČT Sport. Nabídka bude možné využívat ale pouze on-line nebo v mobilních aplikacích.

O2TV nabídne sportovní balíček za speciální cenu, která bude o sto korun nižší než základní tarif O2TV M, zároveň vyjde na dvojnásobek hodnoty O2TV Sport Na den. V srpnu získají předplatitelé balíček za cenu symbolické jedné koruny. O2 Czech Republic drží vysílací práva pro všechny zápasy z fotbalové UEFA Champions League, kompletní práva na domácí nejvyšší fotbalovou soutěž FORTUNA:LIGU a také hokejovou extraligu. Sportovní kanály O2TV vysílají kompletní sérii tenisových turnajů WTA, basketbalové soutěže Evropy - Euroligu a Ligu mistrů, Mistrovství světa vozů WRC a DTM, a nechybí ani přímé přenosy z největších domácích a světových galavečerů MMA.

autor: lukpo
Spustit audio

Související