Odstartovala Antenne Thüringen Classics, od podzimu se objeví v DAB+

9. srpen 2021

Provozovatel německé rozhlasové stanice Antenne Thüringen spustil začátkem července nový tematický program s názvem Classics. Okruh nabízí nejen proud oldies hitů, ale i mluvené slovo včetně zpravodajství.

Antenne Thüringen Classics přinese posluchačům hity z osmdesátých a devadesátých let minulého století, chybět ovšem nebude ani mluvené slovo včetně ranního nebo odpoledního vysílání a pochopitelně zpravodajství. Nepůjde tak pouze o tematický hudební stream, tzv. samohrajku, ale plnohodnotný program, který bude od podzimu dostupný i na platformě DAB+ v novém rozhlasovém multiplexu pro spolkovou zemi Durynsko.

„S Antenne Thüringen Classics získává naše rodina kanálů další formát pro budoucí orientaci naší společnosti na durynském trhu. Těšíme se, že jej budeme moci od podzimu vysílat i prostřednictvím DAB+. S Antenne Thüringen Classics otevíráme novou kapitolu a uzavíráme mezeru na durynském trhu,“ uvedl generální ředitel Antenne Thüringen Christian Berthold. Nová síť bude s velkou pravděpodobností zachytitelná také v části Čech.

autor: lukpo
Spustit audio

Související